Lenzen

Contactlenzen
Tal van mensen denken dat het dragen van contactlenzen voor hen niet mogelijk is. Onze dagelijkse praktijk bewijst het tegendeel. Bijna iedereen kan lenzen dragen en dat tot volle tevredenheid. Wij hebben in onze klantenkring heel wat lensdragers. En….van alle leeftijden. Want lenzen zijn ontzettend populair.

Onze keus in lenstypes is zo omvangrijk, dat wij voor bijna iedereen een passende oplossing hebben. Wij kijken niet naar het product waaraan wij het meest kunnen verdienen. Ook in dit aspect vind je onze onafhankelijkheid weer terug. Ton is gediplomeerd contactlensspecialist. We werken bij voorkeur op afspraak.

Zachte lenzen
Veel mensen geven de voorkeur aan zachte lenzen, omdat die vanaf het begin comfortabel in het gebruik zijn. Zachte lenzen zijn er in maand-, week- en daglenzen, maar ook in halfjaar- en jaarlenzen. Bio-compatible/hydrogel materialen voor zachte lenzen zorgen voor een zo goed mogelijk contact met het oog. Er zijn sterk verbeterde maandlenzen met cilindercorrecties.

Al die mogelijkheden leveren wij. Wij beperken ons niet tot een enkel simpel aanbod van bijvoorbeeld alleen maandlenzen. Bij ons kies jij de lenzen waar jouw oog op valt. Er is veel te krijgen. Zeker bij Ton Tausch Optiek . Daarom kunnen en mogen wij ons specialist noemen. Wij leveren alleen de beste kwaliteiten die er in zachte contactlenzen verkrijgbaar zijn. Oogwaardig dus.

Wij doen geen concessies. Je ogen krijgen de lenzen die de beoogde tijd meegaan. Je komt voor zachte lenzen elk half jaar op controle. Dat gebeurt deskundig, nauwkeurig en wij doen het met plezier. Wij houden van ons vak.

Lenzen met leesdeel
Multifocale lenzen voor 40-plussers
Misschien herkent u het wel.
U kijkt tv of u leest de krant en hoewel u lenzen of een bril draagt, merkt u dat uw ogen vermoeid raken. In dat geval kunt u overstappen op contactlenzen met leesdeel. Want daarmee wordt het dichtbij zien weer een stuk makkelijker.
Als contactlensspecialisten geven wij bij de vormstabiele lenzen de voorkeur aan de multifocale lens Oblong . Bij de zachte multifocale lenzen werken we onder andere met lenzen van Cooper Vision.

Vormstabiele lenzen
Vormstabiele lenzen hebben een levensduur van twee tot vier jaar, waardoor ze minder kosten dan zachte lenzen. Elk oog heeft een andere vorm. Het aanmeten van vormstabiele lenzen is zeer secuur maatwerk. Zachte lenzen lijken misschien voor iedereen ideaal, maar een feit blijft dat je er niet alle oogafwijkingen mee kunt corrigeren. Het komt vaker voor dat toename van de bijziendheid afgeremd wordt bij het dragen van vormstabiele contactlenzen.

Daytime lenzen zijn de comfortabelste vormvaste lenzen van dit moment
Ze worden gemaakt van een zeer hoogwaardig zuurstofdoorlatend materiaal, waardoor je ogen minder snel vermoeid raken en de hele dag fit blijven. Aan Daytime lenzen ben je snel gewend en je kunt ze makkelijk de hele dag dragen. Ze zitten zo perfect dat je ze zelfs een nachtje door zou kunnen dragen. Ook mensen met droge ogen of die snel last hebben van stofjes onder de lenzen zijn zeer tevreden over de nieuwe Daytime lenzen. Ze dragen ze met plezier.