Oorbellen / oorgaatjes schieten

Oorbellen zetten / schieten   

Gaatjes zetten  is voor u en uw kind een spannende ervaring. Wij vinden dat het ook een leuke ervaring moet zijn. Vandaar dat wij er graag een feestje van maken. Er is niks om bang of nerveus voor te zijn, maar eenmaal in de winkel nemen de kriebels toch iets toe. Daarom nemen wij onze tijd ervoor en leggen u alles uit.

Prijs € 34.-  incl. sterilon

Twee oorbellen tegelijk schieten

Als de keuze van de oorbellen gemaakt is, reinigen wij de oren. Vervolgens zetten wij daar stipjes op zodat vooraf te zien is waar de oorbellen zullen gaan komen. Als één van ons dit allemaal gedaan heeft, roept zij haar collega zodat we twee oorbellen tegelijk kunnen schieten. Zo zal zich nooit het probleem voordoen dat er één oorbel in zit en dat uw kind de andere niet meer wil.

Nazorg

Na het schieten moeten de oorbellen acht weken dag en nacht gedragen worden. Twee keer per dag druppelen met sterilon en draaien. Daarna mag er gewisseld worden. Het eerste jaar wel continu oorbellen blijven dragen omdat ze dan nog binnen een aantal dagen dicht kunnen groeien.

De oorbellen

We hebben voor iedereen wel iets leuks. De oorbellen waarmee geschoten wordt zijn van chirurgisch staal of titanium. Er zijn verschillende modellen zoals leuke dolfijnen, bloemetjes, glim steentjes of ringetjes.

Afspraak maken niet nodig

U mag langskomen wanneer het u schikt. We schieten gaatjes vanaf 5 jaar oud.

Schietsysteem minder pijnlijk en niet eng

We werken met het Studex Systeem. Dit systeem is steriel en werkt op handkracht waardoor het schieten minder pijnlijk is en het geeft geen enge geluiden. Het gaatje komt altijd op de goede plaats en geneest sneller doordat er minder schade aan het weefsel wordt toegebracht.